Corendon

Over ons

Dit is een informatieve website over de rondreis West-Amerika. Op deze website staat alles over de vakantie naar San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Verder bevat deze site informatie over bijkomende zaken. Check de sitemap voor een overzicht van alle pagina's.

Contact

Wanneer er informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op.

Bronvermelding

De volgende bronnen zijn gebruikt:

Verantwoordelijke persoon

Patrick (auteur en webmaster)

De content op deze website is geschreven en gemaakt door Patrick. Hij is de enige individu die verantwoordelijk is voor de website en de content op de pagina's. Deze webmaster werkt niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is.

Patrick is in 2019 voor drie weken op rondreis door West-Amerika geweest. Daarbij heeft hij dagelijks een uitgebreid dagboek bijgehouden van alles rondom deze vakantie.

Advertenties

Alhoewel deze website geheel onafhankelijk is opgesteld, wordt het in stand gehouden door bijdragen die via gesponsorde links binnenkomen. Met deze bijdrage wordt de website geactualiseerd en worden de maandelijkse lasten betaald. Als bezoeker ben je niet verplicht op de link te klikken, en heb je geen enkele hinder van het klikken op een gesponsorde link.