Dag 21: terug naar Nederland

De laatste dag van onze rondreis door West-Amerika staat in het teken van de terugreis naar Nederland.

Huurauto op tijd inleveren

We vertrekken 's ochtends vroeg, omdat we de auto vóór 10:00 uur moeten inleveren. Het kost ons geen extra dag aan autohuur. Bij de luchthaven wordt de juiste garage duidelijk aangegeven met de borden 'Rental car return'.

San Francisco International Airport (SFO)

Op de derde verdieping van Terminal A bevindt zich het bagageafgiftepunt en de gates voor internationale vluchten. De terugvlucht naar Amsterdam duurt 9,45 uur en de tijd gaat 9 uur vooruit.

Tijdens deze lange vlucht kun je je in het vliegtuig vermaken met redelijk recente films, spelletjes, muziek en meer. KLM verzorgt het eten en drinken gratis.

Route

Van Santa Cruz naar San Francisco Airport
Van Santa Cruz naar San Francisco Airport

 

« dag 20
Datum gepubliceerd: 23-09-2019 | Datum bijgewerkt: 23-05-2023 | Auteur:

Deel 'Rondreis West-Amerika: terugreis naar Nederland'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Rondreis West-Amerika: huurauto op tijd inleveren. De terugvlucht van San-Francisco naar Amsterdam duurt 9:45 uur en de tijd gaat 9 uur vooruit.


Over de auteur van 'Rondreis West-Amerika: terugreis naar Nederland'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. In september 2019 heb ik drie weken door West-Amerika gereisd met mijn vriendin, en alles wat ik gezien heb staat op deze website. Omdat er rondom zo'n rondreis veel te regelen valt, heb ik exact beschreven wat je moet regelen, welke route we gereden hebben en in welke hotels we overnachtten.

Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.